Gästbloggare

Jag har varit på en föreläsning

Andreas BogarveI tisdags var jag och lyssnade på Andreas Önnebring och Camilla Bogarve när de föreläste i Södertälje för personal i Södertälje kommun.

Det var jätteintressant. Camilla är socionom och verksamhetsutvecklare i psykiatrisk rehabilitering via Boston University och IPS via Dartmouth Psychiatric Research Center. Hon pratade om hur det är att arbeta återhämtningsinriktat.

Andreas är en vän till mig och har egen erfarenhet av psykisk ohälsa och återhämtning. Jag har velat lyssna på hans föreläsning länge så nu när han äntligen var i Stockholmstrakten så fick jag äntligen min chans. Han pratade om att leva med psykisk sjukdom såklart. Han är rolig och menar att det är en tillgång att ha paranoia till och från när man jobbar med it-säkerhet! ;)

Om Pebbles
Pebbles Karlsson Ambrose

Jag är en kvinna på 46 år som lever med en psykossjukdom. Min diagnos innebär att jag har haft återkommande psykoser, depressioner och upplevt manitillstånd. Mitt liv har varit svårt på flera sätt och inneburit en balansgång på slak lina. Följ med mig i en ibland tuff, vinglig vardag och dela några av mina glada stunder.

Inlägget är kategoriserat som: Livet med en psykossjukdom

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)