Gästbloggare

Välkomna nya läsare!

JagHej! Är du ny på min blogg så vill jag hälsa dig extra välkommen! Här skriver jag om mig själv och om att leva med en psykossjukdom. Botanisera gärna runt och fråga gärna i kommentarerna om du vill att jag ska rekommendera länkar hit och dit bland alla mina hundra inlägg.

De mest lästa inläggen är:

Lobotomi (som handlar om en historisk behandlingsmetod)

Förlossningspsykoser

Om att vara inlagd på psyket

Vad kan staten kräva i arbetsförmågans namn?

Har du några frågor eller undrar något om mig så får du också gärna skriva något i kommentarerna.

Om Pebbles
Pebbles Karlsson Ambrose

Jag är en kvinna på 46 år som lever med en psykossjukdom. Min diagnos innebär att jag har haft återkommande psykoser, depressioner och upplevt manitillstånd. Mitt liv har varit svårt på flera sätt och inneburit en balansgång på slak lina. Följ med mig i en ibland tuff, vinglig vardag och dela några av mina glada stunder.

Inlägget är kategoriserat som: Livet med en psykossjukdom

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)

3 kommentarer

3 kommentarer

  1. Hej jag skriver ett arbete om psykossjukdomar, läser 4:e terminen på sjuksköterskeprogrammet och trivs som fisken i vattnet.
    Jag kom in på din blogg här när jag googlade på bloggar om psykossjukdomar.
    Jag är inne och skriver om en fråga som rör arbetet kring oss vårdpersonal, vad vi bör tänka på i vårt bemötande och hur anhöriga påverkas och hur de vill bemötta. Har du skrivit några rader om detta någonstans på din blogg som du tror skulle kunna vara till hjälp?
    Tack på förhand!
    Mvh Denise

  2. Hej igen. Ler. Jag har en fråga, är du trött hela tiden? Jag är trött hela dagarna nu. Jag var inlagd i 8 månader from dec 2015 – juli 2016. Så nu har jag fått sjukersättning på heltid. Mvh från Lisa :)