Gästbloggare

Mental Health Run 2016

Mental Health Run logotypFörra året var jag med på det första Mental Health Run som anordnades i Stockholm. Det var superkul och i år blir det av igen. Det är ett välgörenhetslopp som samlar in pengar till de arrangerande föreningarna, bland annat Mind och Psykiatrifonden!

Loppet är 5 km långt, äger rum den 8 oktober, och är ute på Djurgården i Stockholm. Man kan gå om man inte vill springa och den billigaste anmälningsavgiften är på 20 kronor för att alla ska ha råd att delta.

Huvudsyftet med hela idén är att synliggöra psykisk ohälsa, öka kunskapen om psykiska sjukdomar och arbeta med att ta bort fördomar kring dessa.

Vill du vara med så anmäler man sig på deras webbplats här: Mental Health Run – där du också kan läsa mer om hela grejen. Det var jättekul förra året, läs mitt inlägg om det här: Mental Health Run - kul och lyckat!

Om du kommer dit så haffa mig i vimlet och säg hej!

Om Pebbles
Pebbles Karlsson Ambrose

Jag är en kvinna på 46 år som lever med en psykossjukdom. Min diagnos innebär att jag har haft återkommande psykoser, depressioner och upplevt manitillstånd. Mitt liv har varit svårt på flera sätt och inneburit en balansgång på slak lina. Följ med mig i en ibland tuff, vinglig vardag och dela några av mina glada stunder.

Inlägget är kategoriserat som: Livet med en psykossjukdom

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)