Gästbloggare

Tack för mig!

Sommargrönska

Nu är det på nytt dags att tacka för mig. Det är nästan exakt ett år sedan som jag skrev mitt sista inlägg. Då handlade det om min långa resa efter min aortadissektion (brusten kroppspulsåder) den här gången har de här månaderna handlat om sorg. En liten del av all den sorg som finns, ämnet är otroligt brett. Tror att jag har lyckats att få med några viktiga punkter. Det känns något lättare nu även om döden är ett tungt kapitel i sig. Jag har stött på många olika frågor och funderingar. En del finns det svar på,andra inte.

Jag vill skicka ett stort tack till vårdguiden att jag har kunnat skriva här och ett extra stort tack till Jan.Kallenberg som gett mig den möjligheten.

 

Jag kommer att fortsätta till viss del på min privata blogg, där lägger jag även in en hel del bilder som jag har använt i denna blogg.

 

Må så gott och ta hand varandra

 

Länk till min privata blogg!

 

 

Jag tittar på ett ljus

 

 

 

Om Ingrid:
Ingrid Berntsson
Ingrid Berntsson

Jag heter Ingrid är 45 år. Jag har två söner, en dotter och hunden Vilda. Jag kommer att skriva om hur vi hanterar sorgen då någon lämnar oss. Sorgen har många vägar och jag vill på bästa sätt förmedla mina egna erfarenheter kring döden men också tipsa om hjälp som finns att få. Jag tidigare bloggat om det akuta tillståndet aortadissektion.

Inlägget är kategoriserat som: När hjärtat plötsligt brister

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)