Gästbloggare

Att sörja ett djur!

Svartvit hund bland vitsippor

Om sorg kan man nog skriva hur långt som helst, med flera olika inriktningar. Jag har närmast berört det som har varit mig närmast det vill säga min pappas och systers dödsfall. Jag har också mist ett flertal husdjur genom åren och det kan många gånger vara lika jobbigt för de som drabbas. Det är endast den som har mist ett djur som kan avgöra om sorgen känns lätt eller svår. De är inte ovanligt att man hör att det bara var en hund, ord som kan såra en som kanske just har mist sin bästa livskamrat. Jag har tidigare skrivit om min rehabilitering i form av skogspromenader, där har jag också nämnt hur tungt det var att åka och avliva min hund Linsy som nästan blev 17 år. Men samtidigt vilken lättnad det blev efteråt då detta var något som upptog stor energi och tankeverksamhet hos mig.

Skogspromenader-Blogg 1177.se Vårdguiden Västra Götaland

Bilderna är på min nuvarande hund Vilda som är 12 år och börjar närma sig en högaktningsfull ålder.

svartvit hund i vitsippeskog

 

 

 

Om Ingrid:
Ingrid Berntsson
Ingrid Berntsson

Jag heter Ingrid är 45 år. Jag har två söner, en dotter och hunden Vilda. Jag kommer att skriva om hur vi hanterar sorgen då någon lämnar oss. Sorgen har många vägar och jag vill på bästa sätt förmedla mina egna erfarenheter kring döden men också tipsa om hjälp som finns att få. Jag tidigare bloggat om det akuta tillståndet aortadissektion.

Inlägget är kategoriserat som: När hjärtat plötsligt brister

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)