Gästbloggare

Vänner och livet…

Godkväll, idag har det varit seeeeegt… Jag har tillbringat det senaste dygnet med ett göng grymt roliga människor på MS Cinderella. Ni kommer ihåg att jag var på kryssning i somars, då lärde jag känna en tjej som bjöd med mig på sin födelsedagskryssning. Jag kan inte låta bli att undra om jag nånsin kommer att få med mig ett så stort gäng (ca 25 personer) på en kryssning som jag anordnar… men så ska jag inte tänka, istället ska jag tänka att jag är tacksam över att ha några bra vänner, för det har ju funnits en tid då jag inte hade nån (eller bara drog till mig riktigt konstiga typer).

I helgen har jag haft så himla skoj! Dansat galet mycket, både Wiktoria (från Mello) och de andra som showade var riktigt grymma! Bäst var när de körde 90-talsbonanza, jag älskar ju den musiken och har så mycket minnen till de låtarna! Även om 90-talet var en väldigt jobbig tid för mig så var det ju också bra saker som hände då. Till er som säkerligen undrar över hur det går för mig att ta mig runt på en båt så kan jag svara DET GÅR UTMÄRKT! Jag har inga problem att röra mig själv på en kryssningsbåt. jag brukar t o m kunna hitta till hytten själv. Duktigt eller hur? :-D . Nu hade jag dessutom käppen framme ganska mycket för det var extremt mycket folk.

Måste visa er en bild på mina dojjor. Sjukt snygga tycker jag!
photoBer om ursäkt för den usla bildkvaliten men jag tog inte med mig nån ”riktig” kamera den här gången så jag hade bara mobilen och så hade jag lite bråttom när jag tog bilden. Men jag hoppas iaf att ni ser hur de ser ut :) .

Och det var ju då fasligt vad jag ska snurra till det… jag har gjort det IGEN! Jag skulle inte alls blogga oktober ut utan SEPTEMBER ut… så det här är definitivt mitt sista inlägg här på 1177… känns väldigt vemodigt. Att få en sån här chans är få förunnat. Jag hatar när bra saker tar slut. Känns som att det är ett stående inslag för mig… ok jag vet att saker sällan varar för evigt och att det är samma för alla människor, men för mig har det varit väldigt påfrestande och det har gjort mig otrygg.

Jag har en sprillans ny hemsida nu, som ni hittar på www.lindaakesson.biz och där ska jag även blogga i fortsättningen är det tänkt.

TUSEN TACK ALLA  FINA SOM HAR FÖLJT OCH STÖTTAT MIG I DEN HÄR BLOGGEN, JAG HOPPAS VI SES UTE I CYBER! Stötta mig även gärna genom att följa mig på Instagram under namnet sakersomhongor, och på min förjust nu vilande youtubekal Lindlife, det skulle betyda väldigt mycket! Jag vill få inspiration att lägga upp saker där också :) .

<3<3<3 HEJ DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ <3<3<3

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Livet i stort

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)