Gästbloggare

Oj :)

Hej hej hej hej! Nu har det varit rätt mycket på sistone, jag har liksom kommit igång nu med att ta tag åtminstone lite grann i mitt jobbsökeri. Så jag har glömt bort att blogga… sorry!!! Fick för mig att jag inte skulle blogga mera här, men så kom jag på att det är oktober ut. För jag har inte sagt en sak till er. Jag kommer inte att blogga mera här efter denna månaden. Istället kommer jag att blogga på min egen sida, adressen till den kommer senare (ifall ni inte har lust att googla lite).

I måndags kväll tittade jag på inspelningen av Shanghai igen… Har inte vågat se den innan, för jag har tänkt så mycket på den och att jag saknar den här tiden så fruktansvärt mycket. Och visst kändes det. Jag ska ju ner till GöteborgsOperan igen under nästa år och se Fantomen på operan, vet inte alls hur det känner att kännas att komma dit igen men förmodligen kommer en massa minnen tillbaka.  Minns ni förresten inlägget jag gjorde 24 september? Jag skickade in bilderna till en bildbyrå – och kom med. JAG KOM MED!!! Ja det är lättare sagt än gjort ibland att hitta sin talang och köra på den – särskilt om man under hela livet har blivit itutad att man inte kan de saker som man är intresserad av… Men även om jag nu inte kommer bli värsta stjärnfotografen med miljonkontrakt så har jag i alla fall gjort slag i saken och vågat skicka in material och det gör mig stolt över mig själv.

Nä men hörni, nu måste jag faktiskt logga ut härifrån, för jag ska göra mig iordning inför kvällens amazing händelse – LARS WINNERBÄCK SMYGPREMIÄR PÅ HANS FILM PLUS KONSERT!!!

Så, ha det nu så gott alla finisar så ses vi här snart igen!

PUSS

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Livet ska njutas

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)