Gästbloggare

Sötpotatisnudlar!

IMG_1193

Hallå på er! Idag har jag provat en typ av nudlar som jag aldrig testat förut – sötpotatisnudlar! Jag var nämligen vid Hötorget igår för att köpa en top på Gina tricot och då slank jag in på Orient livs. Wokade nudlarna med tofu och grönsaker till dagens middag. Så gott! Sötpotatisnudlar är glutenfria och smakar inte alls sötpotatis. Jag kan inte riktigt beskriva smaken… bara… bra! De är grå och trista i påsen och nästan svarta vid kokning men blir ljust rödbruna och lite genomskinliga när de wokas. I alla fall jag tycker det är roligare att äta mat som ser lite knasig ut, haha. Och så är de sjukt goda, de smälter i munnen!

Ha en bra kväll allihopa <3

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Mat

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)