Gästbloggare

Smart…?

IMG_1150
Hej allihopa, såhär ser det ut utanför mitt hus just nu. Hur tänker de här liksom…? Ok för att de spärrar av där de gräver, men den andra…? Hur har de tänkt att man ska komma fram om man har rullstol, rollator eller scooter? Även barnvagnar och breda resväskor har vissa svårigheter att passera… Visst kan man gå källarnedgången, men då får man utegångsförbud efter klockan 18 här eftersom de har stängt av den ingången efter den tidpunkten…. Jag är ingen expert på bygg men nog borde man kunna göra miljön runtom lite mindre otillgänglig? Man ser skräckexempel hela tiden.

Det är spännande att bo i en stad där det byggs och fejas till höger och vänster, men jag avundas INTE dem som har förflyttningshjälpmedel… Godnatt!

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Tillgänglighet

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)

En kommentar

En kommentar

  1. Hej Linda,
    Ring eller mejla mig från en fungerande mejladress så snart du kan!
    Hälsningar,
    Malin på redaktionen