Gästbloggare

Shopping

Hej! När jag får frågan om jag orkar med att jobba så brukar jag svara att det är jobbigare att gå på shoppingrunda. Den senaste veckan har jag shoppat ganska mycket, ska plåta och lägga upp allt efter helgen.  Bland annat har jag köpt två par skor. Har äntligen fixat så jag får lämna skor till Olmed ortopedtekniska så de kan sätta förstärkning på skornas tådel, där jag sliter genom min gång. I skrivandets stund sitter jag i en minibuss på väg till mysiga Mälatörgårdarna för en helg med Aktiva synskadade. Vi ska hålla på med radio, men vad jag förstår ska vi hålla på mycket med att plocka isär gamla radioapparater och sånt, jag som hade sett fram emot att få leka programledare samt testa mixerbordet. Hoppas det blir det också!

Trevlig helg allihop, hoppas ni håller er torra i regnvädret!

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)