Gästbloggare

Att uppskatta de små tingen

God kväll! Idag har det varit jättefint väder och ganska varmt (17 grader), så jag tog en lång härlig promenad med jycken och min ena kamera. Att fotografera hör till ett av mina väldigt stora intressen och det skulle vara skoj att kunna ta det till en mer seriös nivå. Men som sagt, jag uppskattar det väldigt mycket som ett intresse, att ta fotopromenader är väldigt rogivande och ger mig samtidigt ny energi och inspiration. Jag brukar också lägga upp på Instagram och det är alltid kul när folk gillar mina bilder.

Det är också viktigt att se och uppskatta det lilla och vackra i tillvaron. Naturen runtomkring oss är vacker. vilket blir väldigt lätt att upptäcka genom kameran. Nu är det dessutom höst, enligt mig den allra vackraste årstiden, för nu kommer löven i sprakande färger och när dimman ligger rätt kan det bli magiskt. Bästa tiden att plåta ute! Jag är mycket väl medveten om att efter höst kommer vinter och därmed snö, som är väldigt jobbig för många funktionshindrade. För mig också ibland. Därför är det många som är höstdeppiga p g a det. En gång la jag upp en fantastisk bild på löv på facebook och vips var det en rullstolsburen person som skrev att hen tyckte bilden var sorglig. Det känns inte så kul när folk skriver så. Inte att jag tar åt mig personligen men jag tänker inte vara deppig för att andra får det svårt. Självklart känner jag med dem, tycker det är synd att många blir mer eller mindre instängda under vintern, men så är det inte för mig.

Annars är det ju vanligt att man lever för det lilla när man inte kan få det stora, typ ett arbete. Så är det för mig också, men jag ser också njutning och uppskattning för det illa som ett bränsle för att orka kämpa vidare för att få det stora (en karriär). Det är viktigt att man kan ha skoj så mycket som möjligt, för att få kraft när det är jobbigt också.

Förresten så har några av mina aktier gått upp och så har jag fått en intresserad kund på Gastronaut. Lovely!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vad njuter du av?

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Livet i stort

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)