Gästbloggare

Kryssning

Hej alla! I helgen var jag på kryssning med en himla massa folk, bara en kände jag sedan innan. Men det är alltid skoj att göra nya bekantskaper! Kul också att inte bara träffa andra funkisar utan få vidga sina vyer lite. Det är tyvärr alltför lätt att man blir insnöjad på funkisgrejer när man bara umgås med andra som ”är i samma situation”. Jag hoppas att min vänkrets ska bli mera mixad.

Förresten, varför har de inte utrop i hissarna på båten? Jag kommer inte ihåg om de har det på Viking Line och Birka, men iaf på Silja Line har de inte det. Det är dåligt. Men taxfree-personalen är iaf alltid väldigt hjälpsam, och det finns det personal nästan överallt så jag upplever det inte särskilt problematiskt att gå omkring själv på båten eller att få hjälp att se vad det finns för mat på bufféerna. Just den här gången var det lite folk också.

I oktober åker vi igen, yeeee!!!

blogg2 bloggJag åt en drömgod vegetarisk rätt. Grillad pumpa och zuccini, kikärtskräm (hummus), champonjoner, broccoli och spenat, underbart krispiga pommes vid sidan. Dessutom hade de en supergod glutenfri mörk öl. som dessvärre inte fanns att köpa i tax free :( .

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Livet i stort

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)