Gästbloggare

Kommit igång med träningen igen!

Nu är det dags för mig att dejta kudden igen, skit vad trött jag är… Den här veckan har varit ganska intensiv, jag har kommit igång med träningen igen, varit på massage och sett fantastiska gruppen Divine på Parkteatern. Dessutom har jag öppnat min egen virituella restaurang med appen Gastronaut. Awsome! Jag älskar ju att laga mat och gör det typ jämt, så varför skulle jag inte förslka tjäna lite pengar på det då? Ni som följt min blogg vet ju att få betalt för arbete inte är något jag är särskilt bortskämt med. MEN MIN TID ÄR LIKA VÄRDEFULL SOM ALLA ANDRAS TID, DET SKA INTE VARA SKILLNAD PÅ VAD JAG HAR FÖR FUNKTIONALITET, BAKGRUND ELLER NÅGOT ANNAT.

Angående träningen så känner jag att jag behöver träna mycket vighetsträning. I tisdags var det knöligt att kliva på och av spinningcykeln, det var med andra ord ett tag sen jag varit på spinning och även alltför längesen jag yogade eller gjorde annan vighetsträning. Måste börja stretcha mera… FÖR JAG HATAR ATT VARA STEL OCH INTE KUNNA RÖRA MIG SOM JAG VILL! Eller, alltför höga krav på min kropp kan jag ju inte ha på grund av min cp-skada, men DET FÅR JU FINNAS GRÄNSER…!!! Ja ursäkta, hoppas inte någon uppfattar det där sista som stötande nu, det är ju min personliga åsikt och känsla angående min egen kropp.

GODNATT!

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)