Gästbloggare

Ibland önskar jag…

…att jag var en robot. Eller nej förresten, då skulle jag ju inte kunna äta massa gott… fast å andra sidan kanske det skulle vara lika bra… hehe. Som när mänskligheten smyger sig på med all kraft och SABBAR… Ja alltså… det var i onsdags det hände. Jag har inte skrivit sedan dess på grund av att jag varit mer eller mindre däckad av MÄNSKLIGHET (dvs förkylning med värk i öra och kropp). Är fortfarande inte bra men har tagit tag i lite annat idag så då blev det ett blogginlägg också…

Jo som sagt, det var i onsdags kväll, vädret var kanon och jag planerade att sätta mig nere vid vattnet och spela in en grej (som jag ska berätta mera om senare). Innan blev jag väldigt sugen på glass, och det kom sig att jag köpte två magnumglassar (double coconut och cockie crumble). Både gluten och komjölk… jag har slarvat rätt mycket i sommar och det har gått ganska bra faktiskt. Jag tog med mig glassen ner till vattnet och åt dem där. Kände mig lite kissnödig men bestämde mig för att äta glassarna först och sen leta upp nåt bra ställe att kissa (vilket inte var så smart med tanke på att min kära blåsa har ADHD). Det brukar finnas gott om ställen i skogen, men av någon anledning gick det inte att kissa där, blåsan låste sig. Särskilt som det hela tiden kom en massa cyklister, joggare och barn där. Det är inte så lätt för mig att krångla mig in i skogen heller med alla snår och ojämnheter… Kände att det även blev dags att göra nummer två och kom på att det finns ju toaletter vid badplatsen, smart! Så jag promenerade dit i rask takt, bara för att upptäcka att toaletterna var låsta!!!

Alltså hur kan man låsa toaletter? Okej jag fattar hur de tänker – att det kommer lägga sig en massa uteliggare och knarkare där och skräpa ner mm. Men med tanke på att de borde känna till att många löpare och cyklister vistas i området även efter kl 16 på dagen så är det ju lite konstigt… alla KAN faktiskt inte göra sina behov i skogen av olika anledningar. De borde ju tänka lite…

Jag ska inte gå in på några skitiga detaljer men det hela blev väldigt jobbigt för mig, jag fick gå hem (tuuuuur att jag inte har så värst långt ändå). Ursäkta, vi är människor och har vissa behov!!! Jag anser egentligen att offentliga toaletter ska vara gratis för man ska inte behöva betala för ett så självklart behov!

 

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)