Gästbloggare

Error i hjärnan!

Varför är det så svårt för vissa personer att haja att det finns människor som helt enkelt har svårt för att förstå datarelaterade grejer…? Jag menar, jag är kreativ och vet vad jag vill, men det är inte alltid som jag klarar av att genomföra det på grund av att jag inte förstår hur jag rent tekniskt ska göra… Och när man inte har någon i sin uppenbara närhet som kan hjälpa till, vad gör man då? Jo, man skriver ett meddelande på sin facebook eller i en grupp och ber på sina bara knän att någon arma själ ska förbarma sig! Men jag får allt oftare en känsla av att många tycker att ett barn av it-revolutionen som inte kan ”de enklaste saker” är blåst i bollen… Och ja, jag erkänner jag ÄR blåst i bollen när det gäller vissa såna här saker. Jag får kämpa lite mer än en del andra för att förstå och lära mig vissa saker. Att googla fram svaret på problemet är ju förstås en bra lösning, om man nu lyckas hitta svaret, och om man sedan kan förstå innebörden av det man läser… Många problem har jag fått löst med hjälp av google, men det mesta inte… så det var nog en hiskelig tur för mänskligheten att jag inte valde IT-banan den där gången för tjugo år sen när jag skulle utbilda mig. På den tiden var det ju annars antingen IT eller telefonistyrket som gällde om man inte lyckades göra kometkarriär inom någon handikappförening…

Det är sorgligt att man idag helt verkar ha tappat det här med tjänster och gentjänster, att vi alla är bra på olika saker och hjälper du mig med det så hjälper jag dig med något en annan gång. Det borde inte vara svårt alls. Jag förstår absolut om de vill att man ska betala eftersom de avsätter tid. och tid är som bekant pengar. Men alla har inte ekonomi till det och det här med att byta tjänster sinsemellan är en kanonidé tycker jag, dessutom är det trevligt :) !

Trätt blir man… Inte konstigt att folk blir sönderstressade alltså!
Well, nu poppa igång en balja popcorn och så tar vi nya tag imorn. Godkväll allihopa!

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Bemötande

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)