Gästbloggare

”Baksmälla”

Nej alltså ingen klassisk baksmälla av för mycket alkohol, utan av för mycket choklad… Skulle gått på Magnus Uggla på grönan men istället hamnade jag på café Chokladkoppen med en kompis. Jag tog en stor kopp vit varm choklad. Med sojamjölk visserligen, men fortfarande är chaokladen vit och INTE mjölkfri… Till det blev det en väldigt chokladig chokladboll modell större, med chokladsås och vita chokladflakes. Jag vet, det var idiotiskt men just igår var det ju så himla gott!!! Idag har jag jätteont i magen och mår illa… typiskt när det är så fint väder och riktigt göra något roligt ute-väder. Tänkte dra in till stan senare, om den där sabla magvärken kunde försvinna… Nästa gång vi fikar i Gamla stan blir det Under kastanjen, ett café som även är restaurang och bar, där de har väldigt stort utbud av mat och fika utan både gluten och mjölk. Jag har usel karaktär, eller rättare sagt ingen karaktär över huvud taget, haha. Så det är tur att utbudet av alternativa produkter blir större och större även på uteställen, så att jag inte behöver sakna någonting.

Förresten, jag vill rekommendera en produkt till alla färskostfans som inte orkar hålla på och göra egen. Märket Sheese har en sort som heter Spring onion & black pepper. Man känner verkligen inte att den är vegansk!!!
IMG_1135

Nu ska jag kurera mig och så hoppas jag att alla får en bra helg!

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)