Gästbloggare

Terapi

Hallå på er! Nu har det varit väldigt fint väder i några dagar och jag hoppas att det håller i sig ett bra tag! Ska ju snart börja jobba men inte så mycket som jag skulle vilja. Så jag får hitta på annat. Jag skulle sannerligen behöva komma igång med någonting nu, det är ju inte klokt vad man blir lat av att vara ledig!!!

Av någon anledning har jag snöat in fullständigt på ”Stjärnorna på slottet”, det är så många säsonger som jag har missat och som det har kommit sig att jag youtubar nu. Det är väldigt intressant och inspirerande, men också ofta omvälvande, att få ta del av alla dessa fantastiska människors historier. Igenkänningsfaktorn är många gånger enormt stor och det blir som typ terapi för mig…Det är alltid kul att få tips om bra filmer och serier att kolla upp också. Dessutom är jag sjukt imponerad av kocken Ulf Wagner, guuuud vilken maaaaaaat *dräggel*!

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Livet i stort

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)