Gästbloggare

Sommarläger!

God helg på er! Idag bloggar jag från Mälargårdarna, Enklping, och Aktiva synskadades sommarvecka. Vädret kunde varit roligare idag, men det är äkta svensk sommar och jag har inte med mig gummistövlar (Dilse har dock fått en ny regnväst). Däremot finns det mycket skoj inomhusaktiviteter (som ett musikrum all inclusive), gott om trevliga människor och maten är kanon så det går ingen nöd på oss! känns underbart att vara på sommarläger, som förr! Att käppa i skogen är kanonbra, jag behöver knappt hålla i någon alls, bara på den vingliga bryggan  och i vissa trappor.

MälargårdarnaMälargårdarnaMälargårdarna

 

 

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Livet ska njutas

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)