Gästbloggare

Jag gjorde det idag

Idag har jag tagit cellprov. Det kan ju tyckas vara en självklarhet, inte nåt man gör någon stor grej av såvida det inte är något problem. Men för mig har det varit just ett problem. Jag har inte gått till cellprovtagning sen jag var 26… hm, jo det är faktiskt sant… Min dåvarande pojkvän tog dit mig när jag var 25 vilket var tur, eftersom jag hade cellförändringar som fick behandlas. Efter det var jag en gång till, då var allting normalt. Sen dess har jag inte gått dit… Jag tycker att det är fruktansvärt jobbigt, både själva grejen att ligga där med benen i vädret och så gör det ju rätt ont att ta provet tycker jag (förmodligen för att jag spänner mig men det är svårt att slappna av…), och sen att gå och vänta på svaret… jag kommer nog inte våga öppna brevet med svaret när jag är själv…

Vad fick mig då att bara bestämma mig för att göra det just nu? Jag har känt ångest inför det rätt länge, varje gång jag fått en kallelse eller fått syn på den där lappen har jag känt att jag MÅSTE gå dit, men nej jag SKA inte gå dit, jag VILL INTE… Jag skulle gått dit innan jag åkte ner för att jobba hade jag tänkt, men sen kom jag på att jag skulle vara så nervös för svaret och att jag ju var tvungen att fokusera på jobbet så då bestämde jag mig för att ta det när jag kom hem. Jag har varit hemma i två månader… En av mina bästa vänner som jag också hjälpt en del, lovade att följa med mig. Av olika anledningar har det bara skjutits på tiden och så nu kände jag bara att JAG SKA DIT NU!!! JAG MÅSTE DIT NU!!! Så hon sov över inatt. vi klev upp tidigt i morse och gick dit på Drop-in. Efter det virade vi med att äta tacos och gå på Kungsholmens glassfabrik.

IMG_1002 IMG_1004

DET ÄR SÅ SKÖÖÖÖÖÖÖNT ATT JAG GJORDE DET!!! HOPPAS BARA NU ATT DET INTE ÄR NÅGOT FEL!!!

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)