Gästbloggare

Full fart framåt…

Hallå på er igen, hoppas ni alla har haft en underbar helg!
Har i skrivandets stund börjat arbeta på en ny hemsida. Blev så trött på wordpress men ville ändå ha något där jag kan göra allt jag vill med sidan, så jag bytte till ett annat ställe men jag tänker inte tala om det här eftersom man inte får göra reklam här. Det är skönt att få en liten nystart, jag har ingen aning om vad som händer i höst, om jag till slut kommer in på den utbildningen som jag är reserv på nu. Skulle vara grymt att utbilda mig inom hälsa och rehabilitering mot arbetslivet, det är ju en hjärtefråga för mig. Annars har jag lite andra planer. Hur som helst så är det ju praktiskt om inte annat att ha en skyst hemsida att kunna hänvisa folk till.

Igår när jag hade jobbat typ hela dagen med sidan så gick jag till Restaurang Patricia (en supermysig båt nere på Söder Mälarstrand för alla som inte vet). Jag brukar få presentkort där när jag fyller år. Maten var ganska god, provade struts för första gången i mitt liv, sen kom jag på att jag har provat det förut en gång men minns inte när… Iaf, den var sådär. Struts är nog inte min grej, finns kött jag hellre skulle äta. Men om det är gratis smakar det plötsligt lite bättre, sådan är ju människan i flera avseenden än mat (men nu ska jag inte tjata om det igen…).

IMG_0946 (redigerad)IMG_0947 IMG_0948
Idag har jag varit in till stan och träffat ett par kompisar. Hon har jag träffat förut ett par gånger men nu träffade jag hennes kille också. Vi käkade på max, det var trevligt. Nu gott folk ska jag passa på att gå ut och gå med hunden innan det börjar regna igen!

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Livet ska njutas

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)