Gästbloggare

Fotosafari i Sätraskogen

Ni har säkert fattat vid det här laget att jag är fotonörd, samt att jag älskar att gå i skog och mark. Det är ro för min själ. Det ger mig energi om jag annars mår lite sådär blaaah. Jag har skrivit det förut: Att gå i skogen är nyttigt för min kropp. Jag får utmana balansen och MÅSTE slappna av i kroppen (och även få fötterna och tårna att göra det vilket inte alltid är så lätt när jag t ex går nerför en ojämn och brant backe…), dessutom får jag ju motstånd när jag går uppför och kan sträcka ut ryggen och sätet samtidigt. Hunden är också galen i att gå i skogen vilket ju också är ett stort plus! Närheten till skog och vatten är en anledning varför jag trivs att bo i Bredäng. Vet att det finns många andra Stockholmsställen också där man har nära, men… kanske i framtiden… min dröm är att bo med uteplats så att djuren kan springa ut och in.

Lindalurar
Bloggbild1
Bloggbild2
Bloggbild3
Bloggbild4
Bloggbild5

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)