Gästbloggare

Är du fil, yoghurt eller mitt emellan?

IMG_0939 IMG_0940
Kolla vad jag hittade på mataffären hemma i helgen! Jag visste inte ens om att Garant har en vegansk yoghurt, det upptäckte jag tack vare att de hade något tillfälligt parti på extrapris (iaf brukar det vara så att de bara har tillfälliga partier när någon ”specialmat” är på extrapris). Efter att ha slarvat en del med kosten nu ett tag har jag inte mått så bra igen så nu är det dags att skärpa sig! Den här är gjord på Lupin-protein och är vegansk. Smakar fantastiskt enligt mig, och passar mig även utmärkt eftersom jag är en ”mitt emellan-person”, dvs jag gillar ett mellanting av filmjölk och yoghurt-smak. Väldigt mycket mangosmak också. En hel del socker, ja. Men vad sjutton, ska man tänka på det hela tiden så blir väl livet rätt trist eller? :-D

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Mat

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)