Gästbloggare

Träffade en ”gammal goding” i lördags

Hej på er! Det var attans vad vädret ska hålla på och trilskas då, jag hade tänkt gå till Gröna Lund och röja till Slayer ikväll men det har ju regnat hela dan. Naturligtvis blev det ganska fint väder ikväll, men jag orkade inte ta mig iväg dit. Det blev en mastodontpromenad med hunden istället, jag har haft galet ont i huvudet hela dan och även ont i örat, hoppas inte jag får öroninflammation!

Midsommarhelgen blev väldigt trevlig för min del. I fredags var jag ute och åt fantastisk mat på en grekisk restaurang med en vän och i lördags var jag ute med samma vän, plus en till – den ”gamla godingen”, haha :) . Vi träffades på läger med Unga synskadade (som numera heter ”Unga med synnedsättning”, vilket jag tycker jag ett bättre namn på ett sätt) för en herrans massa år sen. Det är alltid lika skoj att träffa sina ”oldies” och snacka gamla minnen och skvallra om folk som bägge känner. Apropå läger så har jag anmält mig till en lägervecka i juli, det är en öppet hus-vecka med en förening som heter Aktiva synskadade. De har jag inte varit med förut, men de har massa roliga aktiviteter så nu kanske det är dags att bli föreningsaktiv igen!

Det är något magiskt med läger…

 

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Mina bravader

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)