Gästbloggare

Jahaja…

Kropp och knopp börjar äntligen vakna till liv igen, då åker man på världens förkylning. Typiskt, men helt i sin ordning när det gäller mig :) . Känner mig som om jag är halvdöd när jag vaknar men kommer igång under dagen och det är ju tur. Igår fick jag nämligen stöda ur en garderob plus tvätta rent en massa saker som var däri, bara för att katten som jag är fodervärd åt återigen hade bestämt sig för att garderoben är en toalett… fy vad äckligt! Fattar inte varför han gör så, han har ju kattlåda att gå på! Får sätta hänglås på.

Idag har jag tvättat lite. och ska prova ett recept på LCHF-pizza som jag hittade på nätet. Har även sökt ett riktigt jobb. Hoppas att jag får det! Segt att behöva gå och vänta på arbetsförmedlingen innan jag kan börja jobba där som jag ska jobba nu. Hade det varit en vanlig anställning hade jag varit igång för länge sen. Det blir liksom så fel… så jag måste hitta ett annat jobb också för att få en bättre inkomst, jag hatar att behöva gå på bidrag. Till viss del kan det vara okej om det inte finns annat alternativ, men att vara helt beroende av bidrag innebär att man blir väldigt låst, jag måste rapportera om allting hela tiden till myndigheter. Hur fri och självständig känner man sig då liksom…

Well, jag kan ju alltid hoppas att jag får betalat för de artiklar som jag måste skriva men jag vet inte hur mycket. Jag jobbar gärna som frilans men inte enbart. Det känns för osäkert. Fördelen är ju att man kan disponera sin tid, när man är sjuk t ex så kan man jobba när man känner sig lite piggare. Om detta är klockan ett på natten så spelar det ingen roll, bara det blir klart i tid. Har tänkt att denna arbetssituation passar mig bra eftersom jag är sjuk ganska ofta. Jag måste bara ta tag i det, bestämma mig, gaska upp mig, lära mig att jag, eller det jag presterar, är värt att betalas för… Sedan har jag en massa andra idéer också som jag vill förverkliga.

När jag är frisk…

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)