Gästbloggare

Jag är med i en dokumentär

Hej! vill tipsa om en intressant dokumentär som man kan se på Svtplay. Den heter Kroppen, i avsnitt fyra berättar några personer med funktionsvariationer om sina kroppar.   En av dem är jag. Det är alltid trevligt att bli tillfrågad om att vara med i något sådant, som når ut till många.  Det är viktigt att vi själva får fullt spelrum att uttrycka oss även i ”finrummen”, så att inte enbart politiker, föräldrar mfl får prata OM oss där.

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Bemötande

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)