Gästbloggare

Därför väljer jag gymmet i sommar

Träningsmagasin listar bästa anledningarna att skippa innegym på sommaren, och självklart gillar jag också att träna ute. Långa raska promenader eller ut och springa om det inte är för varmt. Men den bästa och effektivaste träningen får jag inne på gymmet. Jag har aldrig tränat i utegym, jag känner mig inte bekväm med det av olika anledningar. Jag älskar innegym på sommaren för att:

1. Glest med folk

Inte för att jag skäms eller så, men det är bara så mycket skönare att ha lite lugn och ro när jag tränar.

2. Bastu!!!

Älskar att svettas i bastun, och en fördel med den är ju att man kan välja hur länge man vill svettas.

3. Motstånd

Visdt, jag får motstånd i uppförsbackar också, men med maskinerna kan jag välja vikt.

4. Bättre fokus

Inte mycket som kan störa i ett gym, alla andra är ju liksom där för att göra samma sak som jag…

5. Svalka

Jag får mindre energi i värmen och orkar inte träna lika hårt, gymmet har luftkonditionering.

 

 

 

 

 

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)