Gästbloggare

Tillbska till igår… eller början på nåt nytt?

God kväll alla. Sitter hos mamma och pappa och har precis avslutat en återinskrivning på arbetsförmedlingen. Arbetssökande, arbetslös. Till arbetsmarknadens förfogande – anställningsbar. Eller en sån son ingen vill ha längre. Shanghai-tiden är slut, de två roligaste månaderna i hela nitt liv är över. Blandade känslor. Söker arbeten inon kultur och media, därför hoppas jag kvala in till Arbetsförmedlingen kultur och media. Början på något nytt. Nya möjligheter. Jag har yrkeserfarenhet nu, på riktigt faktiskt. Jag har faktiskt arbetat som journalist i två år, gjort allt det där som en riktig journalist gör. Men på pappret har jag haft en fas 3-plats. Inte ett jobb… Blanade känslor. Förvirring. Vem är jag? Vem ska jag tro att jag är?

IMG_0338

 

 

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)