Gästbloggare

Seminarium… och så trött…

God kväll!
I eftermiddag har jag varit en sväng till Norrköping för att delta i ännu ett seminarium om Shanghai. Alltid skoj att bli inbjuden att prata på seminarier, men att prata bra engelska när man är så sjukt trött som jag varit också idag… hm njaeee… Att staka sig och glömma ord som man egentligen inte brukar glömma är ju inte så skojsigt. Tur att det inte var jättemånga där.

Det där med tröttheten ja, den jävla mentala tröttheten… HUR länge ska den hålla i sig egentligen? Varför går det inte över? Oikej, det är bara 1.5 vecka sedan vi spelade sista Shanghai men jag har inte känt mig stressad över just det sen i slutet på repperioden när allting började klarna för mig. Däremot har det varit VÄLDIGT mycket tågåkande… I alla fall, jag hoppas att det går över snart och att jag blir som vanligt igen.

Pleeeeeaaaaaaaase, ge mig tips på vad jag ska skriva!!!

Om mig
Linda Åkesson

Jag heter Linda Åkesson och har en lätt cp-skada och nedsatt syn. Många fokuserar väldigt mycket på att jag har två nedsättningar, och att det skulle vara ett större problem för mig. Jag vill berätta hur jag ser på det, och jag ser inte det som ett problem.

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)