Gästbloggare

Jag börjar blogga i egen regi

Snart är maj månad till ända och det innebär också att min tid som gästbloggare här på 1177.se är över. Det innebär dock inte att jag kommer att sluta blogga, utan jag fortsätter som vanligt fast på en helt ny blogg. Den nya bloggen ser lite annorlunda ut och jag kommer att driva den helt i egen regi, men i övrigt är allt som vanligt. Jag kommer fortfarande att skriva om Aspergers syndrom, DCD och syntolkningssvårigheter och ni kommer att kunna kommentera inläggen på samma sätt som ni kommenterar inläggen här. Den nya bloggen har till och med samma namn! Den här bloggen kommer att ligga kvar, så om någon vill gå tillbaka och läsa mina tidigare inlägg så går det jättebra! Ingenting kommer att försvinna. :)

Det här inlägget blir mitt sista, och jag vill rikta ett jättestort tack till mina underbara läsare för att ni läst och engagerat er! Ett stort tack även till 1177 Vårdguidens redaktion för att jag fick chansen att blogga här på sajten!

Den nya bloggen hittar ni här: www.mitt-ordningsamma-kaos.se Jag hoppas att vi ses där! :)

Johanna Svenningsson

Jag är kattmänniska, hästtjej och västgöte i exil. Jag är bokslukare, biblioteksfantast och skrivande iakttagare. Jag älskar mina vänner, hösten, handskrivna brev och mysiga ridturer i skogen. Jag har Aspergers syndrom - en form av högfungerande autism - samt DCD (Developmental Coordination Disorder) som innebär att jag har en störd utveckling av koordination och motorik. Båda diagnoserna är s.k. neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och det här är bloggen om mitt liv med dem.

Inlägget är kategoriserat som: Okategoriserade

Stängt för kommentarer

Stängt för kommentarer

  1. Och vi tackar dig för att du ville blogga hos oss. Det har varit så intressant och lärande att följa dina inlägg. Vi önskar dig lycka till i framtiden.

    Ida

    • Johanna Svenningsson

      Jättekul att höra att ni uppskattat mina blogginlägg! :) Tack för lyckönskningarna! Vi ses på onsdag!