Gästbloggare

Om anknytning (inläggsöversikt)

Jag kände att jag ville göra en överblick över de olika inläggen jag skrivit på min blogg, så det blir lättare att hitta för den som vill läsa om något särskilt. Som en form av innehållsförteckning i slutet liksom. Jag har samlat dem under några olika rubriker som fått ett inlägg var, och många kunde säkert passa lika bra under en av de andra rubrikerna, men alla finns bara på ett ställe. I varje länklista ligger länkarna kronologiskt, ibland med några underrubriker (dock utan att bryta kronologin, så det är inte säkert att allt om ett ämne finns under en underrubrik).

De olika inläggen är: Teorier, förklaringar, och om diagnoserOm mig, om dissociation och sånt som varOm anknytningTrötthet, smärta och vardagÖvriga inlägg och Till dig som är liten och finns inuti.

~  * *  ~  * *  ~  * *  ~  * *  ~  * *  ~  * *  ~  * *  ~

Anknytning, vård och terapi

Att få behöva

Minnen och tankar om anknytning

Om Linnéa
Linnéa Regnlund

Jag var splittrad förut, var flera delar inuti, skadad av svåra saker jag utsatts för. Nu är jag bara en. Det är bra, och kanske mer komplicerat än man kan tro. Här på bloggen skriver jag om trauma och dissociation, om försöken att hitta ett fungerande liv, och tankar på det som är och varit. Välkommen att dela en bit av min resa med mig!

Inlägget är kategoriserat som: Trauma och dissociation

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)