Gästbloggare

Bloggen kommer avslutas. Har ni frågor eller önskemål om ämnen för inlägg?

Den här bloggen kommer avslutas när september är slut. Det är pga ett beslut som inte är taget av mig, och jag har typ tusen saker kvar jag hade tänkt skriva om innan jag var färdig här. Det finns inte en chans att jag kommer hinna skriva om allt det, och jag ångrar egentligen inte att jag låtit saker ta sin tid och berättat lite i taget. Det har känts meningsfullt att skriva lite mer om de saker jag tagit upp, istället för att försöka hinna säga så mycket som möjligt i varje inlägg.

Men det känns också lite ledsamt att sluta mitt i och utan att känna mig riktigt färdig. Och jag har väl lite lösa tankar om vad jag kan använda de sista veckorna till, men jag tänkte höra med er som läser här om ni har några frågor som ni vill att jag ska försöka svara på, eller om ni har några ämnen ni skulle önska att jag skrev nåt inlägg om?

Kan inte lova att jag klarar att svara på eller skriva om vad som helst, men lovar att jag ska överväga det och göra så gott jag kan och bara strunta i det om det känns helt omöjligt för min del.

Om Linnéa
Linnéa Regnlund

Jag var splittrad förut, var flera delar inuti, skadad av svåra saker jag utsatts för. Nu är jag bara en. Det är bra, och kanske mer komplicerat än man kan tro. Här på bloggen skriver jag om trauma och dissociation, om försöken att hitta ett fungerande liv, och tankar på det som är och varit. Välkommen att dela en bit av min resa med mig!

Inlägget är kategoriserat som: Trauma och dissociation

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)

10 kommentarer

10 kommentarer

 1. H: Jag tror tyvärr inte att de nånsin brytt sig så mycket om dissociativa och hur vi ska få svar på frågor och hur vi ska få hjälp. Jag har tjatat om att de ska fixa informationstexter på området, men hitintills har ingenting hänt. Du får gärna höra av dig till dem och säga att du är besviken på att det inte finns.

  Det har aldrig varit meningen att bloggen ska fylla det syftet, utan vara ett komplement till annan information. Problemet är ju om det blir ett komplement till ingenting, och så tar man bort komplementet, så finns inget kvar.

  Men nej, inte mitt fel, och inte säker på att en bloggkommentar är bästa sättet att påverka vad de väljer att göra.

 2. Om prioritering…
  Undra hur dom tänker låta oss få svar på våra frågor..
  Låta oss få finnas…
  Lära oss att våga minnas…
  Förlåt….
  Inte ditt fel…
  Ledsen
  Trött

 3. Mattlo: ❤❤❤

 4. Himla synd! Skulle gärna läst länge till.

 5. Spökflickan: Ledsen att jag inte tänkte på att det kan dyka upp en massa tankar om varför. Det har inte hänt nåt hemskt och finns inget hot eller så. De på 1177.se bestämde sig för att prioritera om och inte längre ha kvar några bloggar, så därför sa de upp kontraktet med oss som bloggat här. Handlade egentligen inte om mig eller det jag skrivit.

  Glad att det jag skrivit spelat roll. Det som har skrivits på bloggen kommer finnas kvar, men det kommer ju inte komma något nytt, så jag gissar att det inte känns lika tryggt då. Ledsen för att det försvinner från er.

 6. Oj, ska du avsluta ditt fina bloggande. Jag kommer att sakna dina kloka ord Linnéa

 7. Åh Linnéa.

  Allra först dyker det upp en massa frågor.. om varför .. vem.. vilka???

  Du och bloggen betyder så mycket för oss.. och såna som oss…
  att känna igen sig…
  och torsdagarna… för små… alla våra små<

  och små står och trampar här…. och säger nej nej nej…
  för dom är så trygga i torsdagarna

  <3

 8. Jag orkar tyvärr inte det som det är nu. Ledsen för det.

 9. Neej :( Kan du inte starta en egen blogg?