Gästbloggare

Alla breven januari-juni 2017

Tänk så många brev det blivit! Om jag räknade rätt så är det 46 brev och en julsaga som är skrivna till dig som är liten och finns inuti. Det är ganska många ändå. Och eftersom jag skriver en gång i veckan så betyder det att jag snart skrivit ett år. Det är ganska länge.

Jag brukar länka till de andra breven när jag skriver nåt nytt, fast blir lite klumpigt när det blir för många. De från förra året har jag redan samlat ihop i ett inlägg, och nu samlar jag ihop de som är skrivna i år här, så blir det lite lättare att länka.

 

De från 2016 hittar du här:

 

Och alla som kommit januari-juni i år kommer här:

 

Om Linnéa
Linnéa Regnlund

Jag var splittrad förut, var flera delar inuti, skadad av svåra saker jag utsatts för. Nu är jag bara en. Det är bra, och kanske mer komplicerat än man kan tro. Här på bloggen skriver jag om trauma och dissociation, om försöken att hitta ett fungerande liv, och tankar på det som är och varit. Välkommen att dela en bit av min resa med mig!

Inlägget är kategoriserat som: Trauma och dissociation

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)