Gästbloggare

Hejdå!

blogg1

Hej allihopa!

Detta blir mitt sista inlägg. Hädan efter hittar ni mig här: länk!

Jag har haft en helt sagolik helg. Jag har bott på Lejondals slott tillsammans med sexton andra unga vuxna med IBD och IBS. Detta var arrangerat av Unga Magar. Vi åt gott, lärde känna varandra, gjorde team building-övningar, lyssnade på föreläsningar om exempelvis stomi och psykisk ohälsa. Vi pratade mycket mage, testade medicinsk yoga och spenderade en del tid utomhus i den fantastiska miljön kring slottet. Jag har fått nya vänner den här helgen och haft otroligt kul!

En vlogg från helgen kommer upp på min YouTubekanal i veckan, så in och prenumerera så du inte missar det!

Jag känner mig lycklig och positiv efter den här helgen, och starkare än på länge. Finner knappt ord för att beskriva vilken härlig upplevelse detta varit. Jag har så mycket att berätta att jag knappt vet vart jag ska börja. Ni får titta på vloggen helt enkelt för att få en tydligare bild över allt vi gjorde och hur kul vi hade.

Tack snälla ni för att ni följt mig här i bloggen. Om ni läste mitt förra blogginlägg så vet ni att detta var sista månaden jag bloggar här hos Vårdguiden. Hädan efter fortsätter jag bloggandet på annat håll (här).

Ni får gärna skriva till mig om Crohns, magbesvär och allt som hör till via mina sociala medier. Jag finns gärna där för andra och stöttar och hjälper så gott jag kan. Jag tycker om att prata med andra med IBD och IBS. Så lägg gärna till mig.

Snapchat: thasy92

Instagram: tess_days

Blogg: https://tessdays.blogspot.se

YouTube: Day by Day with Tess

Hoppas vi ses/hörs! Ha det så bra, kram och Stay Strong!

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Annat än magbesvär

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)