Gästbloggare

Viktigt!

blogg1

Hej allihopa!

Jag vill börja med att tacka er alla som följt mig i den här bloggen, som jag nu haft exakt i ett år. Dessvärre är detta sista veckan som jag bloggar här. Ja ni läste rätt. Min tid här på Vårdguiden går mot sitt slut. Det har varit en fantastisk upplevelse. Jag har fått skriva av mig om allt som jag går och bär på, jag har fått möjlighet att nå ut till en massa människor som förstår och relaterar. Det är så otroligt mycket värt för mig!

Jag är så tacksam för att ni läst mina texter, satt er in i mina tankar och känslor och även delat med er med kommentarer om era erfarenheter och känslor. Tack!

Om ni vill fortsätta att läsa om mitt liv så kan ni det. Klicka in på min nya blogg:

https://tessdays.blogspot.se

Denna startade jag för några veckor sedan, för att komma igång med den litet innan denna skulle avslutas. Dock kommer jag att uppdatera den nya bloggen mer regelbundet, så som jag gjort här, hädan efter. Kika gärna in där framöver!

Nu ska jag berätta om något väldigt roligt. Imorgon far jag iväg på ett litet äventyr. Tillsammans med Unga magar kommer jag spendera helgen på Lejondals slott. Wow, vilken grej! Jag kommer alltså bo på ett slott i tre dagar tillsammans med andra som också har IBD. Vi kommer göra massor av roliga saker, till exempel läste jag att yoga finns med i programmet, vilket jag är supertaggad på! Det känns så härligt att jag inte behöver ha ångest eller ängsla mig över hur magen ska bete sig, för alla där kommer ju vara dunderförstående! Det kommer inte vara konstigt eller pinsamt alls att få problem med magen när man är med andra som har precis samma problem med hälsan. Åh vad härligt det ska bli! Att bara få vara sig själv, slappna av till max, och kanske få någon eller några nya vänner! Jippie!

Jag har länge önskat mig en vän som också har IBD, som kan förstå helt och hållet hur det är. Jag uppskattar mina vänner jättemycket och de är superförstående och sympatiska, men ibland känner jag mig jobbig eller tråkig när jag pratar för mycket om mina magbesvär. Jag vill liksom inte tråka ut dem eller besvära dem. Med en kompis som också har IBD så vore det så bra, för då kunde vi klaga båda två och stötta varandra. Den ena gången kanske min mage flippar ur och nästa gång hens.

Jag har nästan packat klart väskan. Nya yogatights finns där i, en mysig kofta och en stor godispåse är några av sakerna som finns där i. Jag frågade på Snapchat om mina vänner och följare där tycker att jag borde vlogga under helgen (till min YouTubekanal) och flera röstade ja – så det kommer jag nog göra! Jag ska försöka filma när det passar.

Önska mig lycka till! Förhoppningsvis sköter sig magen hyfsat under helgen och förhoppningsvis blir det superkul!

Och hörni, lägg till mig på sociala medier och följ mig när denna blogg avslutas i slutet av veckan! Skriv gärna till mig också, berätta om du också har IBD eller kanske någon annan sjukdom eller diagnos. Jag pratar gärna mycket med andra som kan relatera :)

Instagram: tess_days

Snapchat: thasy92

YouTube: Day by Day with Tess

Min nya blogg: https://tessdays.blogspot.se

Stay Strong bästa ni! xx

 

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Annat än magbesvär

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)