Gästbloggare

När tröttheten kommer…

blogg1

Hej allihopa.

Idag är jag lite trött och irriterad. Jag stör mig på en hel del saker idag, som att massor av kläderna jag har är gamla och slitna, eller att påslakanen är i en ful färg. Jag stör mig på att mitt ansikte är helt blekt och ser trött ut, trots att det är augusti och jag borde vara brun och fräsch. Istället har jag fake:at brännan hela sommaren med brun utan sol. Har det ens varit sommar? När man egentligen utan brun utan sol är helt likblek, var har solen egentligen varit då?

Hela sommaren har det regnat, känns det som. Visst det har varit många fina dagar också, men under många av de stekheta dagarna har det kommit en liten skur. Det känns som att det regnat fyra av sju dagar i veckan hela sommaren.

Äsch nu ska jag sluta sura och luta mig tillbaka i soffan. Egentligen är jag bara trött. Allt detta kommer vara betydelselöst när jag är piggare.

Ibland blir jag såhär. För trött för att orka någonting alls. Musten går ur mig. Det kan hända när jag haft roligt flera dagar i sträck, eller efter en stor ansträngning.

Jag har gjort otroligt mycket roliga saker de senaste veckorna. Umgåtts med många människor och verkligen haft kul! Men nu är det dags för en lugnare period känner jag.

Hoppas ni allihopa har en mysig och härlig lördag! Själv ska jag äta massor av frukt och se på tv/film resten av dagen.

Stay Strong! xx

 

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Annat än magbesvär

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)