Gästbloggare

Snart sticker jag iväg från Stockholm och blir borta till Augusti!

blogg1Hej allihopa!

Hoppas allt är bra med er idag!

Igår kväll sände jag live på min YouTubekanal och fick en hel del bra och intressanta frågor om Crohns. Det var riktigt kul! Jag planerar att köra ännu en live denna lördag som kommer. Passa på om ni missade gårdagens livesändning att kika in då och prata om Crohns och allt möjligt! Det var faktiskt riktigt mysigt. Jag hade tvn på och satt och åt lite chips och godis och pendlade mellan olika samtalsämnen. Det kändes som att umgås med de som tittade och ställde frågor. Verkligen givande! Så det blir det mer av i framtiden :)

Nu kommer jag snart starta min sommar på riktigt genom att åka iväg utanför Stockholm. Jag kommer att hålla mig i Sverige hela sommaren men förmodligen inte vara hemma i Bromma något mer nu, annat än några dagar till nu, förrän i Augusti.

Jag kommer vara på lite olika platser men främst i min familjs hus i Skåne. Jag längtar! Jag hoppas på många varma dagar med sol och bad. Dock kommer jag inte ha wifi, utan endast begränsad mobilsurf. Såklart kommer jag se till att uppdatera bloggen och youtubekanalen varje vecka som vanligt men jag kommer inte vara online lika mycket, utan endast koppla upp mig för att posta ett inlägg eller en video då och då. Därför kommer jag inte vara jätteduktig på att svara på eventuella kommentarer eller frågor, direkt, utan det kan dröja några dagar. Så ni vet.

Men det blir bra för mig att koppla bort mig från nätet och leva mer i det verkliga livet. Det blir nog svårt, för jag är otroligt beroende av att ständigt vara inne på sociala medier men det ska nog gå bra.

Jag ska satsa på att starta varje morgon med en nyttig frukost och yoga eller träning av något slag. Idag till exempel, så gjorde jag en fantastisk god smoothie på fryst mango, passionsfrukt, banan, yoghurt, citron och hallon samt åt ett kokt ägg och en liten skål havregrynsgröt. Någon timme efter så körde jag ett medeltufft styrketräningspass med mina hantlar på 1,5 kg. Jag har trappat upp litet smått och kör nu litet fler repetitioner och tyngre övningar. Sakta men säkert blir jag starkare och det känns awesome! Vänta bara tills jag har starka armar med synliga muskler och en tvättbräda till mage! Oj oj oj vad jag kommer va stolt då. Jag längtar efter att klara av lite längre och fysiskt utmanande yogapass. I nuläget orkar jag inte mer än 20 minuters effektiv ansträngning. Jag är ganska trött och svag märker jag, när jag försöker mig på svåra yogaposer. Nåja, skynda långsamt var det!

Hoppas att ni alla har och får en fortsatt härlig och glad söndag. Kram & Stay Strong bästa ni!

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)