Gästbloggare

Jag kommer att besvara frågor om Crohns och annat live ikväll

blogg1Hej allihopa!

Jag tänkte berätta för er som läser bloggen att jag kommer köra en live stream på min YouTubekanal ikväll klockan 20.00, så om ni vill ställa frågor till mig om Crohns så kan ni kika in och göra det så ska jag se till att försöka svara på allt. Om ni vill kan ni ställa olika frågor som kanske inte direkt handlar om Crohns men har viss anknytning, typ som vad jag har för rädslor och så. Som ni kanske vet övar jag ju mig hela tiden på att övervinna en hel del rädslor som uppkommit på grund av Crohns, så som att besöka nya platser och att äta ute.

Jag skulle bli jätteglad om jag fick några frågor, men om inte så kommer jag bara babbla på om lite allt möjligt. Missar du liven ikväll så blir det förmodligen många fler framöver :)

Stay Strong! xxIMG_8769

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Hälsa

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)