Gästbloggare

Reportage om mig i Vårdguidens tidning!

Hej allihopa!

Glad Nationaldag!

Idag mår jag bra. Hoppas ni också gör det. Igår fick jag hem Vårdguidens tidning med ett reportage om mig i. Det kändes väldigt roligt och coolt. Jag intervjuades och fotades tidigare under våren. Jag hoppas att många unga ser reportaget och kan inspireras av mig, till att bli mer öppna om sina tarmsjukdomar och även sluta skämmas. Jag vill även få fram budskapet att trots att man är sjuk så har man inga begränsningar, vi kan göra vad vi vill! Det är inte alltid helt lätt för mig att jobba som danslärare på grund av min sjukdom, men det går! Så ge aldrig upp era drömmar hörni. Allt går.

Jag fick många fina bilder skickade till min mig från fotografen som fotade mig till reportaget. Jag hade en danslektion när jag blev fotad. Det kom vi nämligen fram till skulle ge en inspirerande och powerful känsla för reportaget. Det säger väldigt mycket om mig också tycker jag, att samtidigt som jag är väldigt sjuk till och från så har jag en väldigt sportig livsstil. Dansen är mitt liv, den definerar mig.

4

5

Jag önskar er alla en superhärlig dag! Kram & Stay Strong!

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Min mage & jag

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)