Gästbloggare

Nästa vecka blir det massor av dans, hur kommer kroppen klara det?

blogg1Hej allihopa!

Hur är det med er? Med mig är det rätt bra. Magen känns lite orolig och instabil idag men jag är i övrigt pigg och glad. Nästa vecka ska jag bo i mina föräldrars hus på Ekerö, för då är det nämligen äntligen dags för danslägret som jag arrangerar varje år. Dance Camp, som det kallas, är på Ekerö nämligen. Så genom att bo hos mina föräldrar får jag kortare resväg, superskönt! Dessutom är det så underbart att vara på Ekerö på sommaren. Man kan cykla ner till stranden och ta ett kvällsdopp, ibland grillar vi, hela familjen och sitter ute och äter och man kan ta härliga promenader i naturen.

Som alltid är jag förstås lite orolig över hur min mage kommer sköta sig på Dance Camp. Jag kommer vara där mellan 9.00 och 16.00 i fyra dagar. När som helst (men mest troligt på morgonen) kan min mage vara dålig och det blir svårt att klara av det man ska. Men jag har börjat bli mer ”modig” och vågar berätta mer och mer för folk omkring mig vad jag har för problem. Jag försöker att inte skämmas över att behöva gå på toa och vara borta en stund, men det är svårt. Av någon anledning så känns det stressande och pinsamt att folk vet att jag är på toa och de väntar på mig.

Men jag älskar att vara danslärare och jag älskar att ha ett socialt jobb, så då får man bara make it work. Skiter det sig så skiter det sig. Förhoppningsvis är magen inte för dålig, utan stökar bara ett tag på morgonen.

Att jobba på Dance Camp innebär flera dagar i rad av fysisk ansträngning. Det brukar jag bli jättetrött av, men det går. Det är ju så roligt. Jag älskar att röra på mig och även att utmana mig. Lite träningsvärk har ju ingen dött av.

Hur som helst ser jag fram emot nästa vecka och planerar att preppa med massor av nyttig mat. Under Dance Campveckan ska jag nog äta gröt varje morgon och nyttig lunch och middag, för att öka oddsen för att må bra.

Därefter är det midsommar och sedan är det semester på riktigt! Härligt! Jag håller tummarna för att Sverige kommer med riktigt varmt, härligt väder hela sommaren!

Ha det bra allihopa! Stay Strong! xx

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Min mage & jag

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)