Gästbloggare

Hur kan jag ge min kropp en boost?

blogg1

Hej allihopa!

Idag är det lördag och jag ska åka iväg till Skåne en vecka. Dansterminen är avslutad och jag är nu ledig ett litet tag. Det ska bli så skönt.

Dock kommer jag troligen inte ha wi-fi på en vecka och jag vet inte hur det ska gå! Men det kan väl vara bra med en liten wi-fi-detox.

Nu ska jag bara må bra, äta nyttigt och röra på mig. Magen har varit helt flippad det senaste dygnet så det måste jag vända om. Jag vill må bra den här sommaren, inte ha lika låg energi och dålig mage som förra sommaren.

Jag hade tänkt boosta min kropp med havregrynsgröt, smoothies, promenader och yoga. Några fler förslag på vad jag kan göra för att må bra?

Jag har med mig en helt ny bok till Skåne som jag ser fram emot att dyka ner i. Förhoppningsvis är det bra väder där nere så att man kan ligga lite i solen. Åh nu vill jag bara åka!

Ha det så bra allihopa, jag uppdaterar bloggen när jag får tag på wi-fi! Kram & Stay Strong!

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Min mage & jag

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)

2 kommentarer

2 kommentarer

  1. Hej Olov! Tack snälla. Okej jag ska kolla in den boken, tack för tipset!

  2. Hej Therese, starkt gjort att skriva om dig själv.
    Rekommenderar dig att läsa ”Secrets behind chronical and mystery illness and to how finally heal” av Anthony Williams för att bättre förstå hur Crohn’s uppstår och hur man blir av med den.