Gästbloggare

Happiness Flow

blogg1Hej allihopa!

Förlåt för att uppdateringen förra veckan inte vart så bra. Jag har haft så otroligt mycket för mig och glömde helt enkelt att uppdatera här. Jag kompenserar er med några extra inlägg denna vecka!

Hoppas ni alla mår bra. Själv så mår jag väldigt bra, magen är helt okej och humöret är på topp! Jag har även väldigt bra energi sedan ett tag tillbaka vilket är superhärligt! Jag tror starkt på att man får energi av att göra saker man blir glad av och att unna sig saker som man blir glad av och mår bra av.

De senaste två dagarna har varit så otroligt roliga! I söndags hade jag en oförglömlig dag med två tjejkompisar. Vi vann nämligen en tävling (om ni vill veta exakt vad vi vann och gjorde den dagen så borde ni kolla in vloggen jag filmade den dagen, på min YouTubekanal). Igår hade jag ännu en superkul dag för då var jag och en vän på Ariana Grandes konsert. Så idag känner jag att hela kroppen är fylld med energi och glädje.

Den här veckan händer också mycket kul. Jag verkar vara inne i en period då massa roligt händer i ett svep, vilket känns spännande och roligt! Nu i veckan så har jag nämligen genrep med min dansgrupp som jag undervisar samt föreställning två dagar i rad. Jag brinner verkligen för dans, det är min största passion. Även om det inte är jag som ska stå på scenen, utan mina elever så är det otroligt kul! Jag har skapat tre koreografier som de kommer framträda med och det är litet pirrigt och spännande för mig att se hur de kommer att ”klara det”. Jag försöker verkligen hjälpa dem så mycket som möjligt nu in i det sista så att allt ska gå helt rätt till. Varje rörelse ska vara i takt och snyggt utförd. De är tio i gruppen så det är svårt att ha ögonen på alla. Men de är så himla duktiga och även supersnälla! Jag njuter av att ha ett jobb som jag brinner för och att mina elever är som mina vänner. De är mellan 13 och 16 år gamla så de är som småsyskon till mig. Glappet är inte jättestort, de ser ju ganska stora ut, de är ju ungefär lika långa som jag, men man ska komma ihåg att jag haft många fler år av erfarenheter.

Nu håller jag tummarna att magen ska sköta sig under de viktiga dagarna den här veckan med genrep och föreställningar. Det ska nog gå bra.

Ha en underbar dag allihopa! Stay Strong! xx

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Annat än magbesvär

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)