Gästbloggare

Jag mår inte bra

daybydayheaderHej allihopa!

Nu är det en jobbig period. Det är inte så att magen är jättedålig, tvärt om, den är vissa dagar nästan helt bra. Men jag är så otroligt trött och matt, det är det värsta. Det känns som att jag har influensa varje dag. Det värker och hettar i kroppen och jag vill bara sova. De två senaste dagarna har jag haft någon förkylning också, så då är det väl inte konstigt att jag är hängig.

Jag har mått såhär så länge nu att jag orkar inte längre bry mig så värst mycket. Jag tänker att när våren och mer solljus kommer, då kommer ny energi förhoppningsvis. Det får vara såhär ett tag till. Jag lunkar omkring, åstadkommer inte speciellt mycket, känner mig sjuk. Men aja. Så kan livet vara ibland. Jag gör det bästa av situationen och unnar mig mycket vila för det är precis det jag behöver. Idag har jag kollat på tv och YouTube hela dagen i princip. En riktig slappsöndag.

Hur mår ni? Är ni också jättetrötta? Är det inte lite så den här tiden på året för de flesta?

Det jobbiga med att man är helt slut är att folk undrar vart man tagit vägen. Jag orkar inte träffa vänner just nu. Jag orkar knappt prata i telefon. Men de får vänta. Äkta vänner förstår, när man kommer tillbaka och berättar varför man ”försvann”.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här i bloggen nu när mina dagar är såhär. Jag borde inte klaga, för som sagt är inte magen så speciellt dålig. Men lederna, de värker varje dag. Jag undrar varför. Det brukar hänga ihop med inflammationen i tarmen, men om tarmen är ok varför har jag då så ont i armbågar, handleder och ben?

Stay Strong! xx

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Annat än magbesvär

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)