Gästbloggare

Jag har ingen energi

daybydayheaderHej allihopa!

Idag och igår har jag kämpat med min extrema trötthet. Å ena sidan vill jag lyssna på min kropp och behovet att få vila, men å andra sidan vill jag inte bara ligga och vila hela dagen. Jag blir väldigt nere när jag inte orkar göra något. Det är tråkigt förstås att bara ligga och vila sig från morgon till kväll. Men denna fredagskväll ska jag i alla fall spendera med min familj, vilket ska bli väldigt trevligt.

Magen är helt okej men det värker i lederna och jag har halsbränna. Inte speciellt behagligt. Ikväll vill jag se en bra film och äta mycket god mat. Resten av helgen hoppas jag att jag får mer energi till att gå utomhus och promenera om det fina vädret fortsätter. Frisk luft och solljus kan verkligen göra mycket för ens sinnesstämmning. Jag hoppas även att jag får energi nog att orka börja träna litet hemma. Jag ska börja göra litet enkel styrketräning har jag tänkt. Jag har förlorat mycket muskler det senaste året och det vill jag fixa. Jag tror min ork skulle kunna förbättras av att jag börjar träna lite smått.

Hoppas ni som läser det här mår bra och kan njuta av den blåa himlen och den friska luften idag. Ha en supertrevlig helg & Stay Strong!

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Annat än magbesvär

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)