Gästbloggare

Tips: hitta något som du brinner för

daybydayheaderHej allihopa!

Igår dansade jag. Det kändes helt fantastiskt. Jag insåg att dansen är den saken som kan ta bort alla mina bekymmer. Jag mår så bra när jag dansar. Jag vill rekomendera alla med sjukdomar av olika slag att hitta något som man brinner för. Jag blir så himla glad av att dansa, det är obeskrivligt. Ett rus ilar genom hela kroppen, jag får endorfiner och känner mig sprudlande glad. Värken jag ofta har i leder kan kraftigt reduceras av att jag rör på mig och stretchar. Det känns otroligt skönt att stretcha när jag är öm och har ont i kroppen.

När jag dansar så känner jag mig så himla självsäker och oövervinnerlig. Dansen är livsviktig för mig. Så alla ni där ute, som mår dåligt av en eller annan anledning, hitta en hobby eller ett intresse som gör er lika glada som dansen gör mig. Det vill jag verkligen tipsa om.

Idag ska jag göra färdigt en danskoreografi hemma, för imorgon börjar mitt jobb igen efter ett väldigt långt jullov. Jag jobbar som danslärare en gång i veckan för er som har missat det. Det är helt fantastiskt roligt! Jag längtar som bara den till imorgon, men känner mig samtidigt lite pirrig och smånervös, som man alltid gör inför en ny termin.

Yoga är också något som jag älskar och mår superbra av. Det passar när man känner för att rensa tankarna och få bort stress, medan dans är super när man vill få en energikick. Dansen är visserligen också stressdämpande för mig. Men främst så är dansen grym när jag känner mig lite trött och oinspirerad.

Stay Strong! xx

 

 

Thérèse Ström

Jag fick Crohns när jag var 13 år och då var ordet "bajsnödig" det pinsammaste jag kunde tänka mig att säga. I den här bloggen får ni hänga med mig i mitt liv och få reda på hur jag tacklar världen där ute, med mina magproblem. Jag vet att jag kan göra allt jag vill göra i livet och jag vet att du kan det också, våra dumma magar ska inte få stoppa oss!

Inlägget är kategoriserat som: Annat än magbesvär

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)