Gästbloggare

Tack och hej!

ViktoriasistabildenTack för att jag fick blogga hos er. Det känns så konstigt att sluta att blogga på 1177 Vårdguiden, men det har varit kul. 

Jag har lärt mig så mycket av er läsare och jag kommer sakna att skriva på bloggen. Hoppas vi ses igen snart igen!

Puss och kram
Viktoria Andersson

Här är min nuvarande blogg: Vichysmode.blogg.se

Här hittar ni allt jag gör på fritiden och jag skriver om mode och design.

Om mig:
Viktoria Andersson

Jag är Viktoria Andersson, 23 år. Jag är snäll, öppen, envis som synden, utåtriktad och jag har ett stort hjärta för alla och passar det inte så är jag rak på sak!
Min diagnos heter dyskinetisk CP. Jag sitter i rullstol, har ofrivilliga rörelser i hela kroppen, munnen, tungan och svalget och när jag ska prata i stor grupp så blir jag stel i mitt tal. Jag har assistans dygnet runt. Mina intressen är att gå på stan och shoppa, vara med vänner, konserter, festa, blogga om mode och design, skriva, måla, ridning, gym, Race Running och vara där allt händer. På veckodagarna jobbar jag i en secondhandaffär. Där trivs jag kanonbra.
Den här bloggen handlar om mitt liv och funderingar, min assistans, tillgänglighet, resor och allmänna roligheter i mitt liv. Jag kommer också skriva om hur svårt det är att ha en funktionsvariation och få jobb.

Inlägget är kategoriserat som: Att leva med en cp-skada

Stängt för kommentarer

Stängt för kommentarer

  1. Tack till dig!
    Svårt att sätta sig in i din livssituation, men du har allt gjort det lättare för mig att förstå. Lycka till med din nya blogg :)