Gästbloggare

Man glömmer bort funktionshindrade och gamla

Mitt bostadsbolag har en resa till helgen 12/3. Detta är ju en skandal 

Alla är välkomna att åka med och lunchen ingår också gratis.  Uppenbarligen inte funktionshindradeför Göteborg och andra personer i min sits!  Förra veckan var jag på tidning GP och GT som intervju mig om detta att bostadsbolaget neka mig att vara med på denna resan till Ullared. Och att detta blir för dyrt för bostadsbolaget för bussresan.  Jag sa ett alternativ att boka taxi för mig men då tyckte dom att det blir mer kostnad för dem.  

Uppenbarligen hade de inte tänkt på oss, kanske gamla människor och funktionhindrade som vill också följa med dit.

I helgen var det massa läsare som skrev till GP. Att dom själva skulle ställa upp och köra mig till Ullared, tack ni är så snälla och söta. En annan person som har berättat för mig att hen har funktionshinder också men fick vara med på resan utan något problem en annat tillfälle.

I Fredags kontakta Ullared mig och erbjöd mig en gratis resa till Ullared när det passar mig som dom betalar för, tack !

I Lördags så ringde P4 (Sveriges Radio) mig och de ville ha en intervju med mig men det blev inte så, hoppas på att de ringer mig i helgen.

Nu har det gått en vecka sedan jag var med i tidningen och bostadsbolaget har inte hört av sig till mig.

Om mig:
Viktoria Andersson

Jag är Viktoria Andersson, 23 år. Jag är snäll, öppen, envis som synden, utåtriktad och jag har ett stort hjärta för alla och passar det inte så är jag rak på sak!
Min diagnos heter dyskinetisk CP. Jag sitter i rullstol, har ofrivilliga rörelser i hela kroppen, munnen, tungan och svalget och när jag ska prata i stor grupp så blir jag stel i mitt tal. Jag har assistans dygnet runt. Mina intressen är att gå på stan och shoppa, vara med vänner, konserter, festa, blogga om mode och design, skriva, måla, ridning, gym, Race Running och vara där allt händer. På veckodagarna jobbar jag i en secondhandaffär. Där trivs jag kanonbra.
Den här bloggen handlar om mitt liv och funderingar, min assistans, tillgänglighet, resor och allmänna roligheter i mitt liv. Jag kommer också skriva om hur svårt det är att ha en funktionsvariation och få jobb.

Inlägget är kategoriserat som: Att leva med en cp-skada

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)