Gästbloggare

Funktionshindrade och alla, får åka med spårvagn och bussar om några år! Spårvägar har lovar det!

Idag har jag varit öga mot öga på med tre schefer  ifrån Spårvägar, angående spårvagnar och bussarnas funktioner. Vid tillgängligheten för oss som sitter i rullstol, permobil och utrusning till alla som har ett funktionshinder.

Deras värderingar till mina frågor var att förbättra allt så att vi rullstolsburna ska kunna gå på en spårvagn precis som alla andra så att vi inte behöver slippa vänta på nästa spårvagn som kommer för att vi ska kunna gå på .

Det jag fick till svar var att om några år så ska dem se till att utrustningen ska fungera för oss med rullstolar och alla andra som har barnvagnar och de som har rullator.

Jag fick även prata med en administratör angående frågor tillgängligheten inne i spårvagnen. De tre sa till mig, att det kommer förbättras med tiden som kommer.

 

12767787_10207731093188253_1931860166_n

Om mig:
Viktoria Andersson

Jag är Viktoria Andersson, 23 år. Jag är snäll, öppen, envis som synden, utåtriktad och jag har ett stort hjärta för alla och passar det inte så är jag rak på sak!
Min diagnos heter dyskinetisk CP. Jag sitter i rullstol, har ofrivilliga rörelser i hela kroppen, munnen, tungan och svalget och när jag ska prata i stor grupp så blir jag stel i mitt tal. Jag har assistans dygnet runt. Mina intressen är att gå på stan och shoppa, vara med vänner, konserter, festa, blogga om mode och design, skriva, måla, ridning, gym, Race Running och vara där allt händer. På veckodagarna jobbar jag i en secondhandaffär. Där trivs jag kanonbra.
Den här bloggen handlar om mitt liv och funderingar, min assistans, tillgänglighet, resor och allmänna roligheter i mitt liv. Jag kommer också skriva om hur svårt det är att ha en funktionsvariation och få jobb.

Inlägget är kategoriserat som: Att leva med en cp-skada

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)