Gästbloggare

Tack för tre års bloggande

Hej på er

Efter drygt tre års bloggande har jag bestämt mig för att sluta blogga. Det har varit väldigt givande men nu har jag kommit till en punkt då det är dags att vända blad. En kortfattad summering kan låta så här: jag har kämpat, simmat, arbetat, bloggat, flyttat till hus, vunnit små personliga segrar, funnit nya vänner men också förlorat rätt många på grund av eller tack vare olyckan. Jag har alldeles nyss varit med om den djävligaste fantomsmärtan någonsin som varade i 22 timmar med ett kort avbrott på 6 timmars sömn med hjälp av morfin- och sömntablettscoctail. Måhända var det denna händelse, med tre dagars långvarig sömn och återhämtning som fick mig att fatta beslutet. Jag vill göra färre saker och i lugnare takt. Det var inget lätt beslut. Jag har glatt mig åt att ha fått förmånen att blogga här på 1177 vårdguiden och att måhända gjort någon liten skillnad emellanåt.

Jag vill tacka alla på 1177 vårdguiden för tips och stöd, och framförallt vill jag tacka alla som läst och kommenterat mina inlägg. Kommentarerna påminner mig om att vi behöver varandra. Jag avslutar med två bilder som får symbolisera några bra förbättringar i mitt hem: mig simmandes i poolen med linan i gummi som jag fäster i marken och runt midjan, och som ger mig skön och meditativ soloträning samt en bild på den nya rullstolen som står på det nedre planet i vårt hem. Nu har jag alltså två stycken och jag slipper lyfta rullstolen upp och nerför trappan. Jag har döpt rullstolarna till Mr Top och Mr Bottom:)


Så nu vänder jag bladet och säger för sista gången i det här forumet:

Allting går, även om det inte går din väg!

Kram

Fredrik

Fredrik Axling

Jag blev överkörd av en lastbil och fick amputera ena benet. I bloggen skriver jag om livet efter olyckan och om min revansch att återerövra simningen och mig själv. Följ med mig till rullstolsskolan och protesutprovningen. Allting går - även med ett ben!

Inlägget är kategoriserat som: Att leva med ett ben

Stängt för kommentarer

Stängt för kommentarer

  1. Härliga Fredde ses snart i varberg

  2. Så fint skrivet. Så fina, talande bilder Ja, färre saker i lugnare tempo.
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  3. Tack för att du delade med dig under de här åren. Du inspirerar!
    Jag kommer sakna den.

    /Eva