Gästbloggare

Glad midsommar!

Hej på er

Högtidernas högtid är kommen. Nu grönskar det i dalens famn och nätterna är ljusa. Själv befinner jag mig ute på landet med vänner i en gammal stuga.

Här är det kryckor som gäller, både ute och inne. Trösklarna är decimeterhöga och det är inte optimalt med rullstol. Därmed blir det mycket stående och väldigt lite bärande. Det är fortfarande ovant att inte hugga i, bära, duka, lyfta och diverse andra saker man ofta gör tillsammans vid högtider. Men jag gör det jag kan och ingen förväntar sig något annat. Nu ska jag vila och bara vara. I skrivande stund ligger jag i hängmattan med Rookie alldeles bredvid. Fåglarna sjunger och det är gott att leva.

Glad midsommar önskar jag er alla:)

Fredrik Axling

Jag blev överkörd av en lastbil och fick amputera ena benet. I bloggen skriver jag om livet efter olyckan och om min revansch att återerövra simningen och mig själv. Följ med mig till rullstolsskolan och protesutprovningen. Allting går - även med ett ben!

Inlägget är kategoriserat som: Att leva med ett ben

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)