Gästbloggare

När livet pågår vill jag vara med!

Hej på er,
Nu är maj överstånden och den mest hektiska månaden sedan olyckan för fyra år sedan är snart över. Så mycket roligt på en och samma gång: Min mor fyllde 80 och vi spenderade första veckan i maj på Cypern. Sedan följde en inflytt med påföljande inflyttningsfest i mitt företags nya showroom på söder och en dröm och ett delmål för 2017 är i hamn. 

Efter detta fanns såklart en massa måsten som hopat sig: läkarbesök och arbete. Därpå fyllde min mans mor också 80 och hela vårt hus fylldes av 7 släktingar från Finland i 6 dagar. Direkt på det hade mitt företag en så kallad sample sale i nya showroomet på söder i dagarna 2. Detta avslutades igår. Och idag sitter jag på flyget mot London för ett bröllop som ska vara i dagarna tre. Precis nyss vaknade jag och såg Vättern i fullt solsken. Jag brukar inte somna på flighter men nu var det full snarkning direkt efter start enligt säker källa, och inte undra på! Att göra roliga saker (som allt ovan) är inte bara roligt, det är också tröttsamt och innebär en viss anspänning. Redan i början av maj så visste jag att jag ville göra alla dessa saker men samtidigt visste jag att det skulle innebära en rejäl kraftansträngning.  När livet pågår så vill jag vara med! Nu är det den sista etappen innan jag kan vila, gärna i horisontellt läge. Fem veckor av mitt liv som innehållit SÅ många glädjeämnen. Nu hoppas jag att fantomsmärtorna, fantomen inte ska dyka upp, för det tenderar han att göra när jag är trött. Men inte ens om han SKULLE göra det kommer jag att ångra att jag valt att vara med på allt detta.

Men en sak är tämligen säker: Inte en till sådan här lång period utan vila!

Det betyder alltså att när mödrarna fyller 90 så ska jag INTE flytta företaget samtidigt:)

Tack för att du läste detta och kom ihåg att allting går!

Fredrik Axling

Jag blev överkörd av en lastbil och fick amputera ena benet. I bloggen skriver jag om livet efter olyckan och om min revansch att återerövra simningen och mig själv. Följ med mig till rullstolsskolan och protesutprovningen. Allting går - även med ett ben!

Inlägget är kategoriserat som: Att leva med ett ben

Skriv kommentar

Skriv kommentar

(obligatoriskt) (obligatoriskt)

För att din kommentar ska publiceras måste du godkänna 1177 Vårdguidens användarvillkor för bloggkommentarer.

(obligatoriskt)

En kommentar

En kommentar

  1. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️